Μάικλ: «Σχεδιάζω να επιστρέψω τον Δεκέμβριο!»
Ο 36χρονος τέως φόργουορντ της Μπαρτσελόνα προπονείται 2 ώρες επί 5 ημέρες της εβδομάδες και μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena de Ondas Populares Espanolas, εξηγώντας πως «το σχέδιό μου είναι να αγωνιστώ πάλι τον Δεκέμβριο. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας και του ΝΒΑ, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη ώρα. Εντός των προσεχών εβδομάδων θα είμαι ανοιχτός σε νέες προσφορές. Ο γιατρός μου λέει πως είμαι 100% έτοιμος να επιστρέψω».
Ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου (2003-04) και του Μακεδονικού (2004-05) πρόσθεσε πως η Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του, αλλά δεν απέκλεισε η επιστροφή του να τον βρει ακόμη και στη Λαμποράλ Κούτσα. «Ο Χοσεάν Κερεχέτα (σ.σ. πρόεδρος της Λαμποράλ Κούτσα) ήταν ο πρώτος, που μου έκανε πρόταση. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν ξανακάνει τον Δεκέμβριο, ίσως πάω εκεί» είπε, έχοντας προηγουμένως σημειώνει πως «έχω αρκετές καλές επιλογές. Ίσως επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά υπάρχουν κι άλλες χώρες, όπως η Τουρκία».
Μεταξύ άλλων προ καιρού υπήρξε και πρόταση απ' τους 76ers.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
