Ενίσχυση με Αντεγκμπόγιε η Νέα Κηφισιά (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ενίσχυση με Αντεγκμπόγιε η Νέα Κηφισιά (vid)

bet365

Η Νέα Κηφισιά προχώρησε στη ενίσχυσή της με την απόκτηση του Βρετανού γκαρντ Όγκο Αντεγκμπόγιε, που πρόκειται να τη βοηθήσει στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία.

Οι νεοφώτιστοι έκαναν δικό τους τον 26χρονο διεθνή γκαρντ που είχε αγωνιστεί με τη Μεγάλη Βρετανία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (2,8 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο).

Την περασμένη χρονιά βρέθηκε στην Κύπρο για να φορέσει την φανέλα της ΕΘΑ Έγκωμης, με την οποία είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κύπρου. Εκεί μέτρησε 9,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο στο Πρωτάθλημα, ενώ στο EuroChallenge είχε 9,3 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ο Αντεγκμπόγιε γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1987 στη Νιγηρία, ωστόσο όταν έγινε τριών χρονών μετακόμισε στο Λονδίνο. Η πρώτη του ομάδα ήταν οι Μπρίξτον Τόπκατς, ενώ αργότερα έκανε το μεγάλο βήμα και πήγε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να φοιτήσει και να παίξει μπάσκετ στο Findlay College Prep.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα