Εντός ο Ολυμπιακός, στα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός

Φάνης Παναγιώτου
Εντός ο Ολυμπιακός, στα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός
Λίγες ώρες μετά το «διπλό» στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας (19:15) για την 3η αγωνιστικής της Α1. Στα Τρίκαλα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αγωνίζονται με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς δεν έχουν ηττηθεί ακόμα σε επίσημη υποχρέωση και έρχονται από μεγάλη νίκη στην Τουρκία, στο πλαίσιο της πρώτη φάσης της Ευρωλίγκας. Αντίπαλος του Ολυμπιακού ο Ίκαρος Χαλκίδας, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ, ενώ σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στη Δράμα, όπου ο τοπικός ΚΑΟΔ υποδέχεται τον αήττητο Πανιώνιο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη του Βαγγέλη Αγγέλου να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη νεοφώτιστη Νέα Κηφισιά.

Η 3η αγωνιστική της Α1 συνεχίζεται αύριο (27/10) με το παιχνίδι Απόλλων Πάτρας - Κολοσσός Ρόδου, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (28/10) στα Τρίκαλα, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/10
16:00 Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ
16:00 ΚΑΟΔ - Πανιώνιος
18:00 Πανελευσινιακός - Ηλυσιακός
18:00 Άρης - Νέα Κηφισιά
19:15 Ολυμπιακός - Ίκαρος Χαλκίδας

Κυριακή 27/10
16:00 Απόλλων Πάτρας - Κολοσσός Ρόδου

Δευτέρα 28/10
17:00 Τρίκαλα - Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα