Ο Σπανούλης χειρίζεται... τον εαυτό του!

Ο Σπανούλης χειρίζεται... τον εαυτό του!

Gazzetta team
Ο Σπανούλης χειρίζεται... τον εαυτό του!
Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε το ηλεκτρονικό παιχνίδι NBA 2Κ14, στο οποίο υπάρχουν και ομάδες της Ευρωλίγκας και αντιμετώπισε την... ψηφιακή άμυνα του Παναθηναϊκού!

Τη δυνατότητα να παίξουν για πρώτη φορά με τις αγαπημένες τους ομάδες και να στήσουν... ντέρμπι «αιωνίων» θα έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, καθώς στο νέο παιχνίδι ΝΒΑ 2K14 θα υπάρχουν και οι ομάδες της Ευρωλίγκας! Ο «V-Span» έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού στην Μαδρίτη και έκανε ένα... ζέσταμα για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής!

Πήρε τον Ολυμπιακό και χειρίστηκε τον... εαυτό του, παίζοντας απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού και έχοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει το παιχνίδι!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα