Συμφώνησε (και) με Μαχμουτόγλου η Φενέρ

Φάνης Παναγιώτου
Συμφώνησε (και) με Μαχμουτόγλου η Φενέρ

bet365

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιεί ήδη τις πρώτες τις κινήσεις και μεταξύ άλλων συμφώνησε με τον Μελίχ Μαχμουτόγλου.

Παίκτες της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πρέπει να θεωρούνται οι Λίνας Κλέιζα και Λούκα Ζόριτς, ωστόσο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ενισχύσει και το τουρκικό στοιχείο στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτή η Φενέρ ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ, Μελίχ Μαχμουτόγλου. Την περασμένη σεζόν ο διεθνής άσος έπαιξε στην Ερντεμίρσπορ και μέτρησε 11,9 πόντους (38,8% στα τρίποντα) και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα