Πάει και για Έρτσεγκ η Γαλατά
Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ δεν είχε και την... καλύτερη χρονιά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6,2 πόντοι, 2,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα), ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει τη Γαλατάσαραϊ.
Οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Μπεσίκτας (που οδήγησε την ομάδα της Πόλης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Eurochallenge) και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τουρκία ο Ζόραν Έρτσεγκ, είναι πλέον αρκετά πιθανό.
Η Γαλατάσαραϊ είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
