Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραϊ για Σπανούλη

Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραϊ για Σπανούλη

Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαραϊ για Σπανούλη

bet365

Στην Τουρκία θα βρεθεί ο ατζέντης του Σπανούλη προκειμένου να μιλήσει με τη Γαλατά, με τους Ισπανούς να επιμένουν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Το ζήτημα του Βασίλη Σπανούλη απασχολεί καθημερινά τα καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι από τις ομάδες που θέλουν τον διεθνή γκαρντ. Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo, ο Σπανούλης θα συναντηθεί την Παρασκευή (5/7) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, στο ραντεβού που πιθανότατα θα κρίνει το μέλλον του παίκτη, αφού τελικά οι δύο πλευρές δεν είχαν συνάντηση χθες (2/7) σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια του Μίσκο Ραζνάτοβιτς -εκπρόσωπο του Σπανούλη- για να ανέβουν οι προσφορές από τις ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Για την Πέμπτη (4/7) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της Ευρωλίγκας, επομένως η συνάντηση θα προγραμματιστεί για την επομένη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Σπανούλη είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που φέρεται να του προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, η Μπαρτσελόνα, που δίνει στον παίκτη 2,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και η Γαλατάσαραϊ με ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πάει Τουρκία ο Ραζνάτοβιτς!

Πέρα από το παραπάνω δημοσίευμα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε δηλώσεις στον τουρκικό Τύπο και ξεκεθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πως θα βρεθεί στη γειτονική χώρα, προκειμένου να μιλήσει με τη Γαλατάσαραϊ.

«Δεν έχουμε υπογράψει απολύτως τίποτα με την ΤΣΣΚΑ. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην Πόλη για να συναντηθώ με τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Βασίλη Σπανούλη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα