Συνεχίζουν Φαλέκας, Δέσπος, Πολυτάρχου στην ΑΕΚ

Συνεχίζουν Φαλέκας, Δέσπος, Πολυτάρχου στην ΑΕΚ

Συνεχίζουν Φαλέκας, Δέσπος, Πολυτάρχου στην ΑΕΚ

bet365

Οι Αλέξης Φαλέκας, Δημήτρης Δέσπος και Μιχάλης Πολυτάρχου έδωσαν τα χέρια με την ΑΕΚ κι έτσι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα της Ένωσης και την προσεχή χρονιά.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Φαλέκα και Δέσπο για την προσεχή χρονιά, ενώ «έδεσε» τον Μιχάλη Πολυτάρχου για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αλέξη Φαλέκα, Δημήτρη Δέσπο και Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο Αλέξης Φαλέκας και ο Δημήτρης Δέσπος υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ ο Μιχάλης Πολυτάρχου υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Οι 3 αθλητές κοσμούν τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία και την προσωπικότητά τους. Συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Αναγέννησης της Βασίλισσας.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Δικέφαλο στο στήθος», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Ανακοίνωσε και Δεμέναγα

Παράλληλα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αχιλλέα Δεμέναγα στην θέση του Υπευθύνου Ανάπτυξης Τελέντων:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της παραγωγικής διαδικασίας της ΑΕΚ, η οποία για σειρά ετών αποτελούσε μία από τις κορυφαίες σχολές Μπάσκετ στη χώρα.

Ο κ. Δεμέναγας αναλαμβάνει το νέο πόστο του Υπευθύνου Ανάπτυξης Ταλέντων που θεσμοθετείται με σκοπό την αναδιοργάνωση των τμημάτων Υποδομής. Ο κ. Δεμέναγας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη "Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης", ενώ έχει πλούσια δράση ως προπονητής στην ανάδειξη νεαρών Kαλαθοσφαιριστών, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία του και ως πρώην επαγγελματίας αθλητής στην Α1 και μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων, Ελπίδων και ΄Β Ανδρών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα