«Δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τον Ρόμπινσον»

«Δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τον Ρόμπινσον»

bet365

Ο Νέιτ Ρόμπινσον έχει κάνει αρκετή ζημιά μέχρι τώρα στους Μαϊάμι Χιτ, στο 4ο ματς όμως η άμυνα των πρωταθλητών τον περιόρισε και αυτό το «κλειδί» της νίκης, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Ερικ Σποέλστρα.

«Ξεκινήσαμε ιδανικά και τελειώσαμε εξίσου καλά το παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε το παιχνίδι μας. Πλέον όμως κοιτάμε ήδη το επόμενο ματς και ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε αντίστοιχη εμφάνιση και την Τετάρτη. Σήμερα καταφέραμε να κλείσουμε καλά τον Νέιτ Ρόμπινσον, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο και ελπίζω να το κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Ερικ Σποέλστα, μετά την 3η νίκη των Χιτ επί των Μπουλς.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς συμπλήρωσε: «Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέχρι στιγμής σε αυτή την σειρά τα έχουμε καταφέρει. Ο Νέιτ Ρόμπινσον είναι ένας γρήγορος και δυνατός παίκτης και είμαστε τυχεροί που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη σαν τον Νόρις Κόουλ που από τον δεύτερο αγώνα της σειράς και έπειτα έχει καταφέρει να τον περιορίσει»

 

NBA Τελευταία Νέα