Άνοιξε το παράθυρο να μπει (Κροατία & Πολωνία)...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Άνοιξε το παράθυρο να μπει (Κροατία & Πολωνία)...

bet365

Με μπασκετική δυάδα απ' τα παράθυρα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπελλου πορεύεται ο Book-nomikarios σήμερα.
@@@ Mε την πλάτη στον τοίχο οι Κροάτες μετά τις απρόσμενες ήττες που δέχθηκαν. Στα παράθυρα τώρα έχει τους Bilan, Mustapic, Bosnjak, Zganec της KK Cedevita Zagreb, τον Peric στα 33 που παίζει στην Trieste (παλαιότερα στη Βενέτσια), τον Babic της Istanbul BBSK, τον βετεράνο Rozic της ΚΚ Cibona και τον Ζubcic που παρέμεινε ταλέντο και παίζει στην Igokea. Πλέον την κοουτσάρει ο Ντράζεν Αντζούλοβιτς. Για την Ουγγαρία, οι Vojvoda, Benke, Kovacs της Szolnoki Olaj, ο νατουραλιζέ Govens της Τσμόκι-Μινσκ, o Keller της Ορτέζ, ο Allen που παίζει στην Ιαπωνία και ο Perl της Εστουντιάντες αποτελούν ένα αξιόμαχο και υπολογίσιμο σύνολο σταθερά υπό τις οδηγίες του κόουτς Στόγιαν Ίβκοβιτς. Do or die για τους Κροάτες, βοηθάει ότι θα έχουν νέο προπονητή, περισσότερο έγινε για "συσπείρωση" αυτό, καθαρά μπασκετικά διαθέτουν ποιοτικότερους παίχτες, ως σύνολο η Ουγγαρία είναι πιο δεμένη για αυτό και πήρε 4 της Τσεντέβιτα ο Αντζούλοβιτς, αλλά θα μιλήσει η κλάση εκτιμώ και η φανέλα του Κροάτη.
@@@ Οι Κloof (Μούρθια), Van Der Vuurst De Vires (Οστάνδη) ξεχωρίζουν απ' το φτωχό ρόστερ της εθνικής Ολλανδίας με πολλούς παίχτες από την ZZ Leiden και την Donar Groningen, oμάδων που παίζουν με επιτυχία στη FIBA EUROPE CUP. Η Πολωνία του κόουτς Μάικ Τέυλορ, όμως, διαθέτει σπουδαίοτερα ονόματα, όπως τους Ponitka (Λοκομοτίβ Κουμπάν), AJ Slaughter (Βιλερμπάν), Waczynski (Ουνικάχα Μάλαγα), τους πολύπειρους από σπουδαίες διοργανώσεις Koszarek, Hrycaniuk, Cel (οι 2 πρώτοι στη Ζιελόνα Γκόρα) και τον Lampe με σπουδαία καριέρα στα νιάτα του (τώρα για λίγα λεπτά είναι ό,τι πρέπει). Aμφότερες ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση και το κίνητρο είναι τεράστιο. H Πολωνία μετά την επική ανατροπή και νίκη της επί των Κροατών καλοβλέπει το μουντομπάσκετ και έχει θεωρητικώς καλύτερο ρόστερ και ικανή να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
FIBA WC QUALIFICATION : KΡΟΑΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ -> 1 (1.42)
FIBA WC QUALIFICATION : ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ -> 2 (1.52)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).