Βράβευση κι αποθέωση για τον Γκάλη στο «Κλ. Βικελίδης» (pics & vids)

Βράβευση κι αποθέωση για τον Γκάλη στο «Κλ. Βικελίδης» (pics & vids)

Βράβευση κι αποθέωση για τον Γκάλη στο «Κλ. Βικελίδης» (pics & vids)

bet365

Η ΠΑΕ Άρης βράβευσε τον Νίκο Γκάλη, στο περιθώριο του μεγάλου φιλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης με την Μπόκα Τζούνιορς. Η συνάντηση του... Νικ με τον Γιαννάκη.

Ο μύθος του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος πρόσφατα μπήκε και στο Hall of Fame του ΝΒΑ, βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρης Καρυπίδης τον βράβευσε για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι λογικό, ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στο γήπεδο!

Η συνάντηση των θρύλων
Ο Νίκος Γκάλης δεν ήταν απλά το τιμώμενο πρόσωπο αλλά πόλος έλξης για χιλιάδες φίλους του Άρη που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμη πιο όμορφες ήταν οι εικόνες όταν συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στη σουίτα που φιλοξενήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε από το… χέρι τον Νίκο Γκάλη και τον παρουσίασε στους παίκτες λέγοντας ότι «αυτός ο παίκτης είναι Θρύλος». Ο «Νικ» χαμογέλασε και ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες καλή επιτυχία. Στη συνέχεια είχε μίνι συνομιλία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και του είπε… «να τα πούμε κάνα μεσημεράκι».

 

Τελευταία Νέα