Τσαϊρέλης: «Κερδίσαμε, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη»

Τσαϊρέλης: «Κερδίσαμε, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη»

bet365

Φαίνεται ότι ο οδηγός διαχείρισης της επόμενης μέρας θα είναι η τελευταία περίοδος. Αυτό είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αλλά κι επανέλαβε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Άρη στάθηκε στα καλά αλλά και στα άσχημα διαστήματα που είχε η ομάδα του. «Βάλαμε τον ΠΑΟΚ στον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού, παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά θα πρέπει να δούμε και το γεγονός ότι εκεί που πήραμε διαφορά την χάσαμε πολύ εύκολα. Στο τέλος βέβαια η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορούμε να κρατήσουμε», είπε.

Σχετικά με το πώς θα πρέπει ο Άρης να διαχειριστεί τη νίκη-πρόκριση, είπε: «Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς. Θέλαμε να τον κερδίσουμε για πολλούς λόγους αλλά σε τελική ανάλυση απλά μας δίνει την ψυχολογία για να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη».

Ο Τσαϊρέλης… έβγαλε μάλιστα το καπέλο στους Μπένσον, Μπελ. «Προφανώς και φάνηκε ότι η ομάδα είχε και την ανάγκη ενίσχυσης. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Μπένσον ήρθε μόλις προχθές στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά αγωνίστηκε με τζετ λαγκ. Επαναλαμβάνω ότι για μας είναι σημαντικό να επιμείνουμε στο ίδιο επίπεδο δουλειάς».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα