Σερέλης: «Να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς»

Σερέλης: «Να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς»

Gazzetta team
Σερέλης: «Να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς»

bet365

Χρήστος Σερέλης και Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησαν ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Το Λαύριο ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν στην Basket League και ο προπονητής με τον αρχηγό της ομάδας μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ...

Χρήστος Σερέλης: «Καλή χρονιά σε όλους! Παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διοικητικό προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους! Ένα ακόμη πρωτάθλημα ξεκινάει και όλα δείχνουν ότι θα είναι ακόμη καλύτερο από τα προηγούμενα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων έχει ενισχυθεί και ο ανταγωνισμός θα είναι πάρα πολύ υψηλός. Αυτό μόνο θετικό είναι για το άθλημα, παρότι για όλους εμάς τους… συμμετέχοντες θα υπάρχει μεγαλύτερο άγχος σε κάθε αναμέτρηση.

Για το Λαύριο, τα πράγματα είναι απλά. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να κατακτούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή μας στην κατηγορία και εν συνεχεία να βάζουμε τον πήχη ψηλότερα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Παράλληλα θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ ώστε ο κόσμος που παρακολουθεί τα παιχνίδια μας να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Παρά τις ατυχίες των τελευταίων ημερών, είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και θα είμαστε αυτοί που πρέπει από το πρώτο τζάμπολ»!

Σάκης Γιαννακόπουλος: «Καλή σεζόν με υγεία σε όλους! Στην τρίτη χρονιά μας στη μεγάλη κατηγορία, νιώθω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη πιο έντονος. Οι ομάδες από την κορυφή μέχρι την ουρά δυνάμωσαν πάρα πολύ και αναμένεται να δούμε πολλά αμφίρροπα ματς σε όλα τα επίπεδα.

Στο Λαύριο προσπαθήσαμε να δυναμώσουμε την ομάδα μας ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τους στόχους μας. Βασικός μας σκοπός είναι να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς στην κατηγορία και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε, όταν πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, να μπούμε για δεύτερη σερί σεζόν στα πλέι οφ με ένα καλύτερο πλασάρισμα. Για να συμβεί αυτό, πέρα από το τι θα κάνουμε εμείς ως ομάδα, πρέπει ο κόσμος του Λαυρίου να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αναμέτρηση.

Είναι σημαντικό για την περιοχή να δείξει ότι η δίψα της για το μπάσκετ όχι απλά δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε και την τρίτη χρονιά μας να κάνουμε ρεκόρ στα εισιτήρια! Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη κάθε ομάδας και στο Λαύριο το ξέρουμε καλά»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα