Κερ για γκάφα Ντουράντ στο twitter: «Σιγά το θέμα»!

Κερ για γκάφα Ντουράντ στο twitter: «Σιγά το θέμα»!

Κάτια Πετροπούλου
Κερ για γκάφα Ντουράντ στο twitter: «Σιγά το θέμα»!

bet365

Ο Στιβ Κερ έδειξε κατανόηση στο περιστατικό που αναμείχθηκε ο Κέβιν Ντουράντ προ λίγων ημερών με φίλο των Θάντερ στο twitter.

Ο Κέβιν Ντουράντ και οι Θάντερ είναι ακόμα ένα θέμα που... πονάει!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ πρωταγωνίστησε σε ένα ατυχές συμβάν, όταν απάντησε σε φίλο της Οκλαχόμα για την φυγή του στην ομάδα, από τον κανονικό του λογαριασμό στο twitter. Ο ίδιος, βέβαια, ζήτησε «συγγνώμη» και παρά το γεγονός ότι αποκάλεσε «γατάκια» τους πρώην συμπαίκτες του, ο τζένεραλ μάνατζερ των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, είχε μόνο σεβασμό για εκείνον.

Θέση, όμως, στο περιστατικό κλήθηκε να πάρει και ο Στιβ Κερ, ο οποίος έδειξε κατανόηση στον παίκτη του: «Δεν είναι μεγάλο θέμα και δεν είναι κάτι για το οποίο ανησυχούμε. Ο Ντουράντ απολογήθηκε. Του είπα μάλιστα μια ιστορία με κάτι παρόμοιο που συνέβη στην καριέρα μου και ήταν ντροπιαστικόι. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια γυάλα ψαριού και όλοι περιμένουν σε αυτό το επάγγελμα από εμάς να μιλάμε και να είμαστε ειλικρινείς. Κι έτσι ξαφνικά μπορεί να βάλεις τον εαυτό σου σε μπελάδες. Ποτέ δεν ήταν πιο δύσκολο να είσαι επαγγελματίας αθλητής, από ότι σήμερα, που κυριαρχούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι "παγίδα" και μπορείς να βρεθείς στο επίκεντρο ξαφνικά».

 

NBA Τελευταία Νέα