«Θέλαμε τον Ντόντσιτς αλλά καταλήξαμε σε άλλο ταλέντο»!

«Θέλαμε τον Ντόντσιτς αλλά καταλήξαμε σε άλλο ταλέντο»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Θέλαμε τον Ντόντσιτς αλλά καταλήξαμε σε άλλο ταλέντο»!

bet365

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε ότι ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να φέρει στο Βελιγράδι τον Λούκα Ντόντσιτς όμως οι Σέρβοι... κατέληξαν σε άλλο ταλέντο!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε τη διαφορά στα τμήματα υποδομής της Ολίμπια Λιουμπλιάνα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων πριν καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2013, λοιπόν, ο νεαρός σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εντάχθηκε στην ομάδα Under-14 της «Βασίλισσας» και πλέον λογίζεται ως το επόμενο Νο.1 στο Draft του ΝΒΑ! Κι όμως, ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να προλάβει τους Μαδριλένους όμως δεν κατάφερε να φέρει τον Ντόντσιτς στο Βελιγράδι.

«Θέλαμε να αποκτήσουμε τον Ντόντσιτς όμως την ίδια στιγμή είχαμε "σημαδέψει" και τον Μπόρισα Σίμανιτς. Τελικά αποκτήσαμε τον Σίμανιτς και όχι τον Λούκα. Πήγε στη Ρεάλ και η ιστορία έγραψε» εξήγησε σχετικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μιλώντας στην Ćirilica.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα