Το... δώρο της ΑΕΚ σε ανέργους και φοιτητές!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Το... δώρο της ΑΕΚ σε ανέργους και φοιτητές!

Το... δώρο της ΑΕΚ σε ανέργους και φοιτητές!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα δώσει 150 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ.

Σε μια όμορφη κίνηση για να βοηθήσει τους άνεργους και φοιτητές που θέλουν να δουν την ΑΕΚ προχώρησε η ΚΑΕ, αφού θα προσφέρει 150 εισιτήρια σε πολύ προσιτή τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. λόγω των επικρατουσών συνθηκών στη χώρα, αλλά και με αφορμή την άκρως συγκινητική κίνηση ενός οπαδού της ΑΕΚ στην Αμερική, που με επιστολή του σε διαδικτυακό Μέσο εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα Εισιτήριο Διαρκείας και να το κάνει δώρο σ’ έναν άνεργο, αποφάσισε τα εξής:

Λαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει  «Ενωσίτες» συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» και  παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ 100 Εισιτήρια Διαρκείας σε ανέργους και  50 Εισιτήρια Διαρκείας σε φοιτητές, με το συμβολικό κόστος των 21 ευρώ. Οι άνεργοι υποχρεούνται να επιδείξουν πιστοποιητικό ανεργίας και οι φοιτητές τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν, ότι φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.
 

Τα εισιτήρια αυτά θα αφορούν στους τομείς 109 – 110 – 111 – 112. Θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΚΥΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και βεβαίως θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω εισιτήρια από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου».

Best of internet