Ένας πρωταθλητής με την Team USA στους Μπακς (pic)
O 26άχρονος Μάρσαλ αγωνίστηκε πέρσι σε 21 αγώνες στην G League με τους Reno Bighorns έχοντας 15.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 36.2' μ.ό. Εν συνεχεία συμμετείχε με την Team USA στο FIBA AmeriCup tournament, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με την Αργεντινή και μετρώντας 3.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ.
Ο Μάρσαλ έγινε πικ στο Νο.13 του Draft το 2012 από τους Σανς ενώ έχει 5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ ρεκόρ καριέρας σε περισσότερα από 160 παιχνίδια στο ΝΒΑ με το Φοίνιξ, τους Λέικερς, τους Μπακς και τους Σίξερς.
Welcome back to Milwaukee @KButter5!! pic.twitter.com/UH8D0DmZPK
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 21 Σεπτεμβρίου 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
