Δεν θα πιεστεί ο Εμπίντ στο training camp των 76ers!

Δεν θα πιεστεί ο Εμπίντ στο training camp των 76ers!

Γιώργος Κούβαρης
Δεν θα πιεστεί ο Εμπίντ στο training camp των 76ers!

bet365

Οι τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Τζόελ Εμπίντ έχουν «θορυβήσει» τους ιθύνοντες των Σίξερς οι οποίοι δεν πρόκειται να τον πιέσουν στο training camp της ομάδας.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Το ζητούμενο για τον προπονητή Μπρετ Μπράουν είναι να έχει τον Εμπίντ όσο το δυνατόν πιο έτοιμο με το πρώτο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να βάλει ένταση στο παιχνίδι του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ δεν είναι διατεθειμένος να τον χρησιμοποιήσει και στα «διπλά» της ομάδας.

«Αν τον δεις μπορεί να παίξει στο πέντε εναντίον πέντε. Όμως πρέπει να συμβουλευόμαστε και τους κατάλληλους ανθρώπους» δήλωσε ο Τζέρι Κολάντζελο, πρόεδρος των Σίξερς ενώ όσον αφορά την συντηρητική του επάνοδο, είπε:

«Θα χάσει κάποια ματς στην preseason; Ναι θα χάσει. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα όσα θα μας πουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα