Ντόντσιτς: «Αν πάρουμε χρυσό, ίσως κάνω τατουάζ»!

Κάτια Πετροπούλου
Ντόντσιτς: «Αν πάρουμε χρυσό, ίσως κάνω τατουάζ»!

bet365

Η Σλοβενία βρίσκεται μία «ανάσα» από την κατάκτηση του Eurobasket και ο Λούκα Ντόντσιτς αποκάλυψε τι θα κάνει σε περίπτωση που το πάρει η ομάδα του.

Η Σλοβενία έχει ήδη κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της και το βράδυ (17/09, 21:30) θα διεκδικήσει την κούπα του Eurobasket κόντρα στην Σερβία.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Ίγκορ Κοκόσκοφ πάρει το πολυπόθητο τρόπαιο, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν θα το... ξεχάσει εύκολα, καθώς δήλωσε πως ίσως «χτυπήσει» τατουάζ αυτή την ξεχωριστή στιγμή!

«Ίσως να κάνω τατουάζ... Αν το πάρουμε, θα το αξίζει η περίσταση! Όμως, ποτέ μου δεν θα ξύριζα το κεφάλι μου ή κάτι τέτοιο», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ο 18χρονος γκαρντ αναφέρθηκε ξανά στην απόφασή του να φορέσει το εθνόσημο της Σλοβενίας, και όχι αυτό της Ισπανίας: «Η Σλοβενία είναι η πατρίδα μου. Η Ρεάλ μού προσέφερε πολλά, αλλά ο πατέρας μου φόρεσε τη φανέλα της Σλοβενίας και για μένα δεν υπήρχε ζήτημα».

Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς υποστήριξε: «Ήδη έχουμε γράψει ιστορία και η παρουσία μας στον τελικό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Ποτέ δεν είχαμε κατακτήσει μετάλλιο στο Eurobasket και τώρα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στη χώρα, αφού το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ και υπάρχει έκρηξη χαράς. Οι φίλαθλοί μας είναι περήφανοι για μας κι εμείς γι’ αυτούς. Τώρα όλοι μας ονειρευόμαστε το χρυσό. Δεν νιώθουμε πίεση στον τελικό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η Σερβία είναι σπουδαία ομάδα, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο. Είναι το παιχνίδι της ζωής μας».

Σχετικά με τα αποθεωτικά σχόλια που λέγονται για τον ίδιο, δήλωσε: «Προσπαθώ να μην ακούω όσα λέγονται για να είμαι προσγειωμένος. Χαίρομαι που ο κόσμος λέει καλά λόγια για μένα, νιώθω περήφανος, αλλά την ίδια ώρα δεν πρέπει να χάνω τη συγκέντρωσή μου στο μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα