And the Eurobasket goes to... Slovenia!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
And the Eurobasket goes to... Slovenia!

bet365

Σλοβενία και Σερβία κοντράρονται στον τελικό του Eurobasket και ο γερο-Γιοβάισα κάνει «all in» στην νίκη-κατάκτηση κούπας της παρέας του Ντράγκιτς.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γερο-Γιοβάισα ετοιμάζεται να το ρίξει και πάλι στα ποτά και τα ξενύχτια, αφού σκοπεύει να πάει ένα δυνατό ταμείο την τελευταία μέρα του Eurobasket και σας προτρέπει να τον ακολουθήσετε.

Φτάσαμε σιγά-σιγά στο τέλος. Σλοβενία εναντίον Σερβίας με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο, την κορυφή της Ευρώπης. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται άξια στη θέση να διεκδικούν το χρυσό, βγάζοντας νοκ-άουτ όλους τους αντιπάλους τους.

Η αλήθεια είναι πως οι Σέρβοι έδειξαν χαρακτήρα στα ματς με Ιταλία και Ρωσία και χωρίς να εντυπωσιάσουν έφτασαν μέχρι τον τελικό. Ειδικά κόντρα στην παρέα του Σβεντ, ο τραυματισμός του Γιόβιτς δοκίμασε με τον καλύτερο τρόπο την ετοιμότητα τους, με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς να βρίσκει τον τρόπο να σωθεί από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε. O Mπογκντάνοβιτς είναι ο «killer» που αναλαμβάνει πάντα την δύσκολη στιγμή, ενώ ο γίγαντας Μαριάνοβιτς τρομάζει τους αντιπάλους του κάτω από τις δύο ρακέτες, δίνοντας τεράστια βοήθεια στην ομάδα του. Οι Σέρβοι θέλουν αυτή η φορά να είναι η... τρίτη και φαρμακερή, καθώς στους δύο προηγούμενους τελικούς τους σε μεγάλη διοργάνωση (Oλυμπιακοί Αγώνες του 2016 και Παγκόσμιο του 2014) έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Eurobasket και τώρα κερδίζεις περισσότερα! Παίξε νόμιμα με μοναδικές καθημερινές προσφορές!

Από την άλλη έχουμε τους απολαυστικούς Σλοβένους. Ο γερο-Γιοβάισα έχει τρελαθεί με αυτή την ομάδα. Την έχει... ερωτευτεί με αυτά που βλέπει στο παρκέ τo Sinan Erdem. Οι παίκτες του Κοκόσκοφ έπαιξαν στο κορυφαίο παιχνίδι της διοργάνωσης (απέναντι στη Λετονία) και πήραν τη νίκη με 103-97! Ναι δεν είναι ψέματα, τόσο έληξε. Ύστερα «ασέλγησαν» πάνω στο φαβορί του τουρνουά (Ισπανία), αφού το κοντέρ σταμάτησε στους 92 πόντους. Η «φούρια ρόχα» δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους 72 πόντους. Ο «γέρος» δεν βλέπει τον τρόπο που θα μπορέσει να χάσει το χρυσό το τρομακτικό δίδυμο των Ντόντσιτς-Ντράγκιτς. Άλλωστε υπάρχει και η βοήθεια από τον πολύτιμο Ράντολφ, τον μαχητή Βίντμαρ και τον τρελό Πρέπελιτς.

Μάγκες μου η πρόταση είναι μία! Ποντάρουμε δυνατά στη Σλοβενία. Δεν βλέπετε πόσο ωραίος είναι ο άσσος της Σλοβενίας στο 1.83 στην vistabet; Λυπάμαι Μπογκντάνοβιτς, όμως δεν μπορώ να σε στηρίξω.

Όσον αφορά το συνολικό σκορ, εκεί το ματσάκι φωνάζει. Πρόκειται για δύο ομάδες που πυροβολούν ασταμάτητα. Η Σλοβενία βάζει 90 πόντους ανά αγώνα και η Σερβία 82!. Άρα θα σας κεράσω τα σφηνάκια στην βραδινή σας έξοδο με το υπέροχο over 160.5. H απόδοση του 1.75 που μας προσφέρει η vistabet μου αρέσει πολύ.

Θα είναι ασέβεια από την πλευρά μου να μην ασχοληθώ με τους Ισπανούς, οι οποίοι έκαναν σπουδαία πράγματα τα τελευταία 11 χρόνια. Ο Ναβάρο σταματάει από την εθνική και το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Πάου. Η σπουδαιότερη φουρνιά που έχει βγάλει η Ισπανία αφήνει τα σκήπτρα στους επόμενους και θέλει να κλείσει την πορεία της στο Eurobasket με ένα μετάλλιο. Πολύ σκληρή ομάδα η Ρωσία που θα προσπαθήσει για το χάλκινο μετάλλιο, όμως ένας Σβεντ δεν φέρνει την άνοιξη. Τα αδέρφια Γκασόλ, ο Ναβάρο και ο Σέρχιο έχουν την προσωπικότητα και την ποιότητα να προσθέσουν άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή τους. Θεωρώ πως θα το πράξουν αρκετά εύκολα, έτσι θα στραφώ στον άσσο της Ισπανίας με -7.5 (1.65 η απόδοση στη vistabet).

Φίλοι μου ελπίζω να απολαύσετε τα ματς και οι προβλέψεις μου να σας οδηγήσουν στο ταμείο. Αρρωστάκι Ντράγκιτς απόψε το σηκώνεις! Ετοιμάσου! Πρέπει να μάθει και ο Ντόντσιτς από τώρα να σηκώνει κούπες. Θα του χρειαστεί στο μέλλον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα