Δεν το... κουνάει από το Κλίβελαντ ο Λοβ

Δεν το... κουνάει από το Κλίβελαντ ο Λοβ

Κάτια Πετροπούλου
Δεν το... κουνάει από το Κλίβελαντ ο Λοβ

bet365

Καμία διάθεση να κάνουν trade τον Κέβιν Λοβ δεν έχουν οι Καβαλίερς.

Μπορεί τα σενάρια να «φούντωναν» περί ανταλλαγής του Κέβιν Λοβ και αρκετές ομάδες να τον ήθελαν, αλλά οι Καβαλίερς δεν έχουν σκοπό να τον δώσουν.

Η ομάδα του Κλίβελαντ δεν έχει στα σχέδιά της να αποχωριστεί τον παίκτη, ειδικά μετά και την συμφωνία που πέτυχαν με την ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ, άλλωστε, χαίρει της εμπιστοσύνης του Τάιρον Λου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Ο Κέβιν θα κάνει την καλύτερή του χρονιά φέτος. Ούτως ή άλλως ήξερα πως είναι πολύ καλό. Λέτε συνέχεια για τον Κρις Μπος. Τι μέσο όρο είχε στο Μαϊάμι; Ο Κέβιν είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, δίπλα σε δύο All-Star παίκτες. Όταν είσαι σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα, κάνεις θυσίες. Αλλά φέτος θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο», είπε ο προπονητής των «ιπποτών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα