Άντιτς: «Προτίμησα να παίζω από το να πληρώνομαι αδρά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Άντιτς: «Προτίμησα να παίζω από το να πληρώνομαι αδρά»

bet365

Ο Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αφήσει τη Φενέρμπαχτσε για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο φόργουορντ από την Π.Γ.Δ.Μ μίλησε σε μέσα της Σερβίας για πρώτη φορά από τότε που εντάχθηκε στο φετινό ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Πέρο Άντιτς ανέφερε το σκεπτικό του για τη συγκεκριμένη απόφαση αφού είχε συμβόλαιο εν ισχύ με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μπουντεσλίγκα, Αννόβερο – Αμβούργο, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Άντιτς εξήγησε τον τρόπο σκέψης του... «Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε αναζητούσαν την καλύτερη λύση για μένα. Είχα ένα εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά και ένα δίλημμα. Να μείνω στην ομάδα και να απολαύσω το ακριβό συμβόλαιο, ή να παίζω και να είμαι χαρούμενος κάπου αλλού. Όταν εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας, δεν σκέφτηκα δευτερόλεπτο την απόφαση. Ήταν μια συμφωνία. Θα μπορούσα να είχα ένα καλύτερο deal στην Euroleague, πέντε φορές περισσότερα χρήματα στην Κίνα. Αλλά πάντα ήθελα να παίζω για τον Ερυθρό Αστέρα. Είδα πως υπάρχει ένα πραγματικό πλάνο στην ομάδα».

O φόργουορντ της ομάδας του Βελιγραδίου αναφέρθηκε και στο νεανικό ρόστερ το οποίο θα παρουσιάζει φέτος, «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μια νεανική ομάδα, που έχει και έμπειρους παίκτες. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ώστε η χημεία να είναι η σωστή. Έχω εμπειρία και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είτε παίζω 10 λεπτά στο παρκέ, είτε είμαι στην άκρη του πάγκου. Ο προπονητής είναι νέος και έχουμε μιλήσει αρκετά. Είναι πολύ φιλόδοξος και ξέρει το άθλημα, κάτι που μπορείς να δεις αμέσως. Χρειαζόμαστε μόνο υπομονή. Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, με ένα σοβαρό σύστημα, με νέα παιδιά, με στρατηγική για να παίρνει αποτελέσματα. Κανείς δεν το πίστευε, αλλά αυτή το πίστεψαν. Γι αυτό η ομάδα χρειάζεται υπομονή και από τότε που γνωρίζω τους φίλους του Αστέρα, γνωρίζω ότι θα μας υποστηρίζουν. Όταν παίζεις και ειδικά όταν αγωνίζεσαι για τον Ερυθρό Αστέρα, η πίεση είναι δεδομένη πάντα. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ups και downs φέτος, γιατί υπάρχουν και ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία από μας, ωστόσο γνωρίζω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει. Θα δώσουμε την καρδιά μας στο παρκέ».

 

Τελευταία Νέα