«Μέσα» και ο Μποχωρίδης εν όψει Ούνικς και ΤΣΣΚΑ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

«Μέσα» και ο Μποχωρίδης εν όψει Ούνικς και ΤΣΣΚΑ

«Μέσα» και ο Μποχωρίδης εν όψει Ούνικς και ΤΣΣΚΑ

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για τα δύο πολύ δυνατά φιλικά απέναντι σε Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9) στο ΟΑΚΑ με τον Τσάβι Πασκουάλ να υπολογίζει και στον Μποχωρίδη.

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με διπλές προπονήσεις!

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δύο φιλικά επιπέδου EuroLeague, όπου ο Τσάβι Πασκουάλ θα μπορεί να βγάλει κάποια... πιο ασφαλή συμπεράσματα από την πορεία των προπονήσεων και της δουλειάς που γίνεται.

Μάλιστα έχει κανονικά στην διάθεσή του και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Να σημειωθεί επίσης ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9) με  γενική είσοδο 5 ευρώ, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ: 

«Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την ημέρα των αγώνων (15/9 και 17/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.

Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για τις εν λόγω φιλικές αναμετρήσεις θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Best of internet