Στους Νάγκετς ο Τζος Τσίλντρες! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Στους Νάγκετς ο Τζος Τσίλντρες! (pic)

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ΝΒΑ έπειτα από το 2013 αφού υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγκετς!

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Ο Τζος Τσίλντρες που έφτασε πλέον τα 34 χρόνια, δεν βρήκε τίποτα στο ΝΒΑ μετά το σύντομο πέρασμά του από τους Πέλικανς παρά τις δύο (2014-16) καλές του σεζόν στην Αυστραλία με τους Σίντνεϊ Κινγκς και πήρε την απόφαση να παίξει μπάσκετ στην Ιαπωνία. Φέτος συμμετείχε στο τουρνουά BIG 3 που διοργάνωσε ο ράπερ και ηθοποιός Ice Cube ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στους Ντένβερ Νάγκετς!

Σύμφωνα με το basketballinsiders.com, ο Τσίλντρες υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Νάγκετς, επιστρέφοντας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη έπειτα από τέσσερα χρόνια. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης του τουρνουά BIG 3 που υπέγραψε στο ΝΒΑ! Οι Νάγκετς έχουν αυτή τη στιγμή 17 παίκτες στο ρόστερ τους, συμπεριλαμβανομένου του restricted free agent Μέισον Πλάμλι. Ο Τσίλντρες θα συμμετάσχει στο training camp ως 18ος παίκτης και θα διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα από τους Ουίλ Μπάρτον, Ουίλσον Τσάντλερ και Τάιλερ Λίντον.

Έπειτα από τέσσερις σεζόν στους Χοκς, ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε για μια διετία στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα