Θανάσης: «Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω, μόνο να εμψυχώσω»! (pic)

Gazzetta team
Θανάσης: «Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω, μόνο να εμψυχώσω»! (pic)

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έσπευσε να διευκρινίσει τη δήλωσή του μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Φινλανδία σχετικά με όσους παίζουν στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε μόνο μία ατάκα να πει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της Εθνικής στο Eurobasket από τη Φινλανδία, τονίζοντας πως «θα πρέπει να παίζουν στην Εθνική αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους».

Ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε από την πλευρά του πως δεν είναι σωστό να κουνάει κανείς το δάχτυλο και να κάνει υποδείξεις κι εν συνεχεία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε θέση στο Instagram για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του.

«Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω από όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη»

.

 

Τελευταία Νέα