Θεωρίες συνωμοσίας χωρίς λόγο και η τύχη του Λοτζέσκι

Θεωρίες συνωμοσίας χωρίς λόγο και η τύχη του Λοτζέσκι

Κωνσταντίνος Μελάγιες Κωνσταντίνος Μελάγιες
Θεωρίες συνωμοσίας χωρίς λόγο και η τύχη του Λοτζέσκι
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ενημερώνει πως ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού τράβηξε το ντέρμπι και μνημονεύει την τύχη του Λοτζέσκι που δε θα βρει κόσμο στην πρώτη του επιστροφή στο ΣΕΦ.

Πιστεύω μόνο στην Ελλάδα οι φίλαθλοι ασχολούνται τόσο πολύ με την κλήρωση του πρωταθλήματος. Φυσικά και θεωρώ απόλυτα λογικό να σε ενδιαφέρει πότε είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αν αυτό θα γίνει με κόσμο ή όχι, αλλά μέχρι εκεί.

Με τις θεωρίες συνωμοσίας που διάβασα στα social media μετά την κλήρωση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τον κόσμο του, με έκανε να βγάλω μαλλιά.

Σε τούτο το σημείο να αναφέρω πως ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» τράβηξε το μπαλάκι κι έφερε το ντέρμπι, αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού καλό είναι να αναλογιστούν τα περσινά επεισόδια χάρη στα οποία δε θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα στο ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα όλοι παίζουν με όλους, δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον η κλήρωση όπως δεν παίζει ρόλο και το πλεονέκτημα της έδρας.

Απολύτως κανέναν. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός έχουν νικήσει πολλές φορές μακριά από το γήπεδό τους σε τελικούς.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ

Ο μοναδικός κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Ματ Λοτζέσκι αφού θα περάσει «πούδρα» στην πρώτη του επίσκεψη στο ΣΕΦ. Ακόμη και να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί θα έρθει με την αποστολή.

Πιστεύω πως ήταν ο μοναδικός που χάρηκε.

Ακόμη και οι «πράσινοι» δε νομίζω πως πανηγυρίζουν επειδή δε θα έχει κόσμο το ΣΕΦ.

ΟΥΤΕ Ο «ΕΣΑΚΕ» ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Το πρόγραμμα της εθνικής στο Eurobasket έχει γίνει γνωστό τουλάχιστον 3 μήνες πριν.

Δευτέρα ρεπό, Τρίτη ματς, Τετάρτη ματς, Πέμπτη ρεπό, Παρασκευή ρεπό (πλέον μπορεί ρεπό σε όλη τη συνέχεια, αλλά δεν έχει σημασία).

Ο ΕΣΑΚΕ επέλεξε να κάνει την κλήρωση ανήμερα του αγώνα. Τρομερή ιδέα. Πανέξυπνη. Δεν υποτίμησαν καθόλου το προϊόν. Ίσα ίσα το ανέδειξαν. Ας πάρει μία αύξηση ο φωστήρας που το σκέφτηκε.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στο Γιβραλτάρ δε θα έκανε κλήρωση τη μέρα που θα έδινε αγώνα η εθνική ομάδα της χώρας.

ΥΓ: Η παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς στο Eurobasket δείχνει την ποιότητα του, αλλά προσωπικά με αγχώνει. Πως θα χωρέσουν Σπανούλης, Στρέλνιεκς, Τόμπσον, Παπανικολάου και Παπαπέτρου σε δύο θέσεις και 80 λεπτά που έχουν να μοιραστούν. Δύσκολη η δουλειά του Σφαιρόπουλου.

ΥΓ 2: Για την Εθνική θα τα πούμε σε άλλο σχόλιο τις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.