Σλούκας: «Θα σουτάρουμε και με το... πόδι!»

Σλούκας: «Θα σουτάρουμε και με το... πόδι!»

Κάτια Πετροπούλου
Σλούκας: «Θα σουτάρουμε και με το... πόδι!»

bet365

Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας για το Eurobasket και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στάθηκε στο... πρόβλημα που παρατηρήθηκε στο τρίποντο χρησιμοποιώντας φοβερή ατάκα!

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

«Μπορεί να σουτάρουμε με το πόδι για να μπει και κανένα, δεν ξέρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκαρντ για την αστοχία που είχε η Εθνική ομάδα έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων.

Όσο για την παρουσία της ομάδας; «Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια φεύγαμε με υψηλά όνειρα και προσδοκίες. Φέτος έχουμε κατεβάσει λίγο το κεφάλι, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι τον όμιλο αρχικά και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε λίγη τύχη, ώστε να πάνε όλα καλά. Είναι η Επίσημη Αγαπημένη μας, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κάνουμε κάτι καλό»,

Για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είπε πως... «μέρα με την μέρα γινόμασταν καλύτεροι και θεωρώ πως έχουμε ακόμα χρόνο για να βάλουμε κάποιες τελευταίες πινελιές. Σίγουρα η απουσία του Γιάννη είναι μεγάλο πρόβλημα και άλλαξε τα σχέδια της ομάδας, του προπονητή και όλων μας. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και χωρίς τον Γιάννη, θα κάνει καλή πορεία και θα καταφέρει κάτι καλό. Ο Γιάννης είναι μία πολύ σημαντική μονάδα, αλλά η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ'όλα».

 

Τελευταία Νέα