Άλλαξε ατζέντη ο Ουίγκινς λίγο πριν από το maximum συμβόλαιο!

Άλλαξε ατζέντη ο Ουίγκινς λίγο πριν από το maximum συμβόλαιο!

Gazzetta team
Άλλαξε ατζέντη ο Ουίγκινς λίγο πριν από το maximum συμβόλαιο!

bet365

Σε μια... περίεργη κίνηση προχώρησε ο Άντριου Ουίγκινς αφού αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία με το γραφείο που τον εκπροσωπούσε λίγο πριν από το maximum συμβόλαιο!

Τσάμπιονς Λιγκ, Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον διάσημο ατζέντη, Μπιλ Ντάφι, ο οποίος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το maximum συμβόλαιο με τους «Λύκους».

Συγκεκριμένα είχε ζητήσει 148 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια ωστόσο ο Ουίγκινς, και δίχως να διευκρινιστούν οι λόγοι, αποφάσισε να αλλάξει γραφείο!

Πλέον το θέμα του νέου deal βρίσκεται στον αέρα, ενώ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού διαρρέει ότι ο παίκτης ενδεχομένως και να θέλει να αλλάξει ομάδα.

«Είμαστε απογοητευμένοι που πήρε αυτήν την απόφαση ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας» δήλωσε ο Μπιλ Ντάφι και συνέχισε: «Πλέον θα πάμε στο ΝΒΡΑ για να συζητήσουμε τα δικαιώματά μας. Προφανώς εάν υπογράψει max συμβόλαιο με τη Μινεσότα θα κάνουμε τα πάντα για να τα διασφαλίσουμε».

Με απλά... μαθηματικά εάν υπέγραφε 148 εκατομμύρια δολάρια με τους Τίμπεργουλβς τα 5,6 εκατομμύρια δολάρια θα πήγαιναν στον Μπιλ Ντάφι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα