Μπακς: «Για το καλό του Γιάννη επιστρέφει στο Μιλγουόκι»

Μπακς: «Για το καλό του Γιάννη επιστρέφει στο Μιλγουόκι»

bet365

O GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ με τοποθέτησή του κάλυψε απόλυτα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απόφασή του να μην παίξει στο Eurobasket 2017.

Οι Μπακς δεν ήθελαν να ρισκάρουν με το αστέρι της ομάδας τους κι έτσι υποχρέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρήσει από την προετοιμασία της εθνικής Ελλάδας.

Ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρθηκε λεπτομερώς στη συγκεκριμένη απόφαση....

«Έπειτα από ένα σύντομο διάστημα προπονήσεων με την ελληνική Εθνική ομάδα, ο Γιάννης ανέφερε στο staff μας πως έχει πόντους στο δεξί γόνατο έπειτα από συγκεκριμένες κινήσεις. Εκείνη τη στιγμή, επικοινωνήσαμε με την ελληνική Εθνική ομάδα και ζητήσαμε να σταματήσει το τρέξιμο και τα άλματα ο Γιάννης για να ξεκουραστεί. Ο γιατρός των Μπακς Ουίλιαμ Ράας μίλησε με τον δρ. Βουλγαρόπουλο της ελληνικής ομάδας σχετικά με τον τραυματισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνεχίσει ο Γιάννης να είναι εκτός προπονήσεων.

Ο Γιάννης πρόσφατα άφησε την εθνική ομάδα για να ταξιδέψει στην Κίνα. Εκεί τον επισκέφτηκε ο επικεφαλής γυμναστής των Μπακς, Σούκι Χόμπσον. Ο Χόμπσον υπέβαλε τον Γιάννη σε μία σειρά ασκήσεων για να εξετάσει το γόνατό του και ανέφερε πως αισθάνεται ακόμη έντονο πόνο σε βασικές κινήσεις. Εξετάζοντας την έκθεση του Χόμπσον, ο δρ. Ράας ανέφερε πως εξαιτίας του συνεχιζόμενου πόνου, ο Γιάννης δεν θα έπρεπε να προσπαθήσει να παίξει και πως το καλύτερο για εκείνον θα είναι να επιστρέψει στο Μιλγουόκι για περαιτέρω εξετάσεις και να ξεκινήσει έναν οργανωμένο, καθημερινό πρόγραμμα επιστροφής.

Παρά το γεγονός πως είναι πολύ απογοητευμένος που δεν θα παίξει στην Εθνική του ομάδα, συμφωνήσαμε με την πρόταση του ιατρικού τιμ πως αυτό είναι για το καλό του Γιάννη. Θα επιστρέψει στο Μιλγούκι αυτή την εβδομάδα για να ξεκινήσει την καθημερινή θεραπεία και το πρόγραμμα επανόδου, ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία των Μπακς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα