«Κεραυνοβολημένοι» οι διεθνείς και ο Μίσσας για Αντετοκούνμπο!

«Κεραυνοβολημένοι» οι διεθνείς και ο Μίσσας για Αντετοκούνμπο!

bet365

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στις τάξεις της Εθνικής η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket, με τον Κώστα Μίσσα να το πληροφορείται πριν από λίγα λεπτά!

Την ώρα που η αποστολή της Εθνικής βρισκόταν στην «Copper Box Arena» και ετοιμαζόταν για το πρώτο «ζέσταμα» εν όψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, έγινε γνωστή και η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μάλιστα την είδηση την μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, οι οποίοι δεν... μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

«Τι να πω; Και εγώ από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί ακόμα» ήταν η πρώτη αντίδραση του «σοκαρισμένου» Κώστα Μίσσα, ο οποίος πρέπει να ανακατασκευάσει όλα τα πλάνα του εν όψει της τελικής φάσης.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε μιλήσει με κανέναν για την τελική του απόφαση (σ.σ.: πιθανότατα εκτός από τον αδερφό του Θανάση) με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram.

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας αναμένεται μέσω των δηλώσεών του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα ρίξει φως

σε όλο το παρασκήνιο του σοβαρότερου - όπως αποδείχτηκε τελικά - τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Τελευταία Νέα