«Φονική» επίθεση της Ελλάδας vs αψεγάδιαστη άμυνα της Ολλανδίας! (pics)

Νίκος Καρφής
«Φονική» επίθεση της Ελλάδας vs αψεγάδιαστη άμυνα της Ολλανδίας! (pics)

bet365

Η Εθνική Παίδων θα κοντραριστεί στον τελικό του Eurobasket u16 Β Κατηγορίας με τους Ολλανδούς (20:30), ένα ματς που θα φέρει αντιμέτωπες την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης κόντρα στην καλύτερη άμυνα.

Την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στον τελικό του Eurobasket U16 Β Κατηγορίας, θέλοντας να πάρει το χρυσό μετά την εξασφάλιση της ανόδου.

Η Εθνική Παίδων αποτελεί την καλύτερη ομάδα επιθετικά στη διοργάνωση, βάζοντας 91.1 πόντους ανά παιχνίδι και τρομοκρατώντας τις αντίπαλες άμυνες. Αυτό όμως που πρέπει να προσεχθεί στον τελικό είναι η αμυντική προσήλωση που δείχνουν οι Ολλανδοί σε όλο το τουρνουά.

Οι αντίπαλοι της ομάδας μας στον τελικό πρέπει να αισθάνονται περήφανοι, καθώς διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης (δέχονται μόλις 49.1 πόντους ανά παιχνίδι). Στην ουσία είναι το απόλυτο crash test. Καλύτερη επίθεση εναντίον της καλύτερης άμυνας.

Βέβαια η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή δύο βασικών αμυντικών κατηγοριών, καθώς είναι 1η τόσο στα μπλοκ (5.6) όσο και στα κλεψίματα (13 ανά αγώνα). Όσον αφορά την ευχέρεια της στο σκοράρισμα, καθοριστικός σε αυτόν τον τομέα είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με 17.6 πόντους μέσο όρο (3ος στο τουρνουά).

Μένει να δούμε το βράδυ (20:30) ποιος θα κερδίσει τη «μάχη».

 

Τελευταία Νέα