Χριστοφορίδης: «Επιμένουν οι επενδυτές για αγορά του 90% των μετοχών»

Χριστοφορίδης: «Επιμένουν οι επενδυτές για αγορά του 90% των μετοχών»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χριστοφορίδης: «Επιμένουν οι επενδυτές για αγορά του 90% των μετοχών»

bet365

Ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr για την πρόταση υποψήφιων επενδυτών στον Νίκο Λάσκαρη για την ΚΑΕ Άρης.

Ως εκπρόσωπος υποψήφιων επενδυτών, ο Σπύρος Χριστοφορίδης διατύπωσε στον Νίκο Λάσκαρη την πρόταση τους όπως αποκάλυψε στο blog του «Η πρόταση στον Λάσκαρη» o Βασίλης Βλαχόπουλος.

Σήμερα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Χριστοφορίδης επιβεβαίωσε την κατάθεση επίσημης πρότασης και σημείωσε ότι οι υποψήφιοι επενδυτές δεν δέχονται τίποτε λιγότερο από το 90% των μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χριστοφορίδη:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Η αναστάτωση που προέκυψε στα social media μετά το χθεσινό άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Βλαχόπουλου στο gazzetta.gr, επέσπευσε αναπόδραστα και την απάντηση του επιχειρηματικού ομίλου που εκδήλωσε μέσω εμού χθες στον κ. Λάσκαρη το ενδιαφέρον της για την αγορά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Οι υποψήφιοι επενδυτές εμμένουν στη θέση τους για αγορά του 90% των μετοχών, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταβίβαση των υφισταμένων μετοχών δεν μπορεί να γίνει σήμερα, διότι σύμφωνα με την έρευνά τους στις αρμόδιες αρχές, οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Από τη στιγμή που ο κ. Λάσκαρης επιθυμεί να μεταβιβάσει μικρότερο ποσοστό και να μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ΚΑΕ πριν την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, δυνατότητα συνεργασίας, για τους υποψήφιους επενδυτές, δεν υφίσταται. Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως οι επιλογές και προθέσεις του κ. Λάσκαρη είναι αναφαίρετο δικαίωμά του ως μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από εδώ κι εμπρός ο καθένας, εμού περιλαμβανομένου, αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Προς αποφυγή περαιτέρω διευκρινίσεων, γραπτή πρόταση δε θα υπάρξει αυτή τη στιγμή, αφού δεν καταρτίστηκε έστω προσύμφωνο συνεργασίας. Το ίδιο θυμίζω ότι συνέβη καισυμφωνήθηκε και πριν 2,5 χρόνια, όταν γνωρίστηκα με τον κ. Λάσκαρη στο γραφείο του συναδέρφου Γιώργου Σφυρή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα