Παναθηναϊκός Vs Ολυμπιακός: And the winner is...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Παναθηναϊκός Vs Ολυμπιακός: And the winner is...

Παναθηναϊκός Vs Ολυμπιακός: And the winner is...

To gazzetta.gr έδωσε τον λόγο στους αναγνώστες για να απαντήσουν σε πέντε ερωτήματα όσον αφορά τους «αιώνιους» εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δείτε τι ψηφίσατε... 

Λίγο πριν μπουν οι «αιώνιοι» στην αφετηρία της νέας σεζόν, το gazzetta.gr πραγματοποίησε το δικό του δημοψήφισμα και έβαλε στο τραπέζι πέντε ερωτήματα που υπάρχουν ήδη στο μυαλό των περισσοτέρων φιλάθλων.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος περισσότεροι από 13.000 αναγνώστες οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Έχουμε και λέμε

  • Ποια ομάδα έχει το πιο πλήρες ρόστερ;

Ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε το 62% των ψήφων έναντι 38% του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα έλαβε 8.163 ψήφους, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 5.003 ψήφους.

  • Ποια ομάδα ενισχύθηκε περισσότερο σε σχέση με πέρυσι;

​Και σε αυτό το ερώτημα τον πρώτο λόγο είχαν οι «πράσινοι» οι οποίοι πήραν 7.582 ψήφους έναντι 5.492 του Ολυμπιακού, όπερ και σημαίνει 58% έναντι 42%. Ο φίλαθλος κόσμος θεώρησε ότι οι κινήσεις που έκανε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ενίσχυσαν περισσότερο το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

  • Ποια ομάδα διατήρησε καλύτερο κορμό σε σχέση με πέρυσι;

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στιβαρό κορμό Ελλήνων παικτών, κάτι που αποτελεί και το μεγάλο όπλο για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Γι' αυτόν τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» έλαβαν 8.074 ψήφους έναντι 4.948 του Παναθηναϊκού συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξεως του 62%!

  • Ποια ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στην EuroLeague;

Οι κινήσεις των «αιωνίων» έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών αφού το 48% υποστηρίζει ότι και οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην EuroLeague έχουν τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν και να έχουν μια αξιόλογη πορεία! 

  • Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα;

Τέλος, ο Παναθηναϊκός ψηφίστηκε ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να υπερασπιστεί τα σκήπτρα που κατέκτησε πέρυσι. Συγκεκριμένα έλαβε 8.506 ψήφους (δηλαδή ποσοστό 66%) έναντι 4.382 του Ολυμπιακού (ποσοστό 34%).

Best of internet