Τα 15 «must watch» παιχνίδια του ΝΒΑ!

Γιώργος Κούβαρης
Τα 15 «must watch» παιχνίδια του ΝΒΑ!

bet365

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αμέσως «κυκλώθηκαν» τα παιχνίδια τα οποία δεν... χάνονται!

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας και των αγώνων που θα διεξαχθούν τα Χριστούγεννα, η διοργανώτρια αρχή του ΝΒΑ έδωσε στην δημοσιότητα και το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν!

Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί στις 17 Οκτωβρίου, δηλαδή 10 ημέρες (περίπου) νωρίτερα απ' ότι συνηθίζεται. Μάλιστα η πρεμιέρα έχει και δύο μεγάλα ντέρμπι, ενώ παραμένει... ανοικτό και το ματς στο οποίο ο Ίρβινγκ θα φιλοξενηθεί στο Κλίβελαντ! (σ.σ. αν τελικά γίνει το trade)

Έχουμε και λέμε

17 Οκτωβρίου: Καβαλίερς - Σέλτικς

Αν μη τι άλλο πρόκειται για το μεγάλο ματς της πρώτης μέρας του πρωταθλήματος και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στους Σέλτικς και στο νέο... look με τον Γκόρντον Χέιγουορντ στο ρόστερ.

17 Οκτωβρίου: Ουόριορς - Ρόκετς

Θα μπορούσε το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι και ο τελικός της Δυτικής Περιφέρειας στο τέλος της σεζόν. Οι πρωταθλητές θα υποδεχθούν το ανανεωμένο Χιούστον, έχοντας στις τάξεις του -πλέον- και τον Κρις Πολ. Λέτε να υπάρχει και ο Καρμέλο Άντονι;

20 Οκτωβρίου: Σέλτικς - Σίξερς

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μονομαχία των δύο εκ των τριών καλύτερων rookies στη διαδικασία του draft. Τέιτουμ εναντίον Φουλτζ ύστερα και από τη συμφωνία των δύο ομάδων για... ανταλλαγή επιλογών στο πρόσφατο draft.

26 Οκτωβρίου: Κινγκς - Πέλικανς

Η πρώτη επίσκεψη του ΝτεΜάρκους Κάζινς στο Σακραμέντο ύστερα από το trade που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και το οποίο τον έστειλε στη Νέα Ορλεάνη. Μπορεί να είχε υποδεχθεί τους Κινγκς, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

27 Οκτωβρίου: Χοκς - Νάγκετς

Μετά το trade του καλοκαιριού, ο Πολ Μίλσαπ θα επισκεφθεί πολύ... γρήγορα την Ατλάντα ως αντίπαλος! Μένει να δούμε τι θα κάνει και το πώς θα τον υποδεχθούν οι φίλοι των Χοκς

1 Νοεμβρίου: Νικς - Ρόκετς

Εδώ βάζουμε έναν αστερίσκο. Αυτό το ματς θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον εάν και εφόσον μετακομίσει τελικά ο Καρμέλο Άντονι στο Χιούστον και κληθεί να αντιμετωπίσει τους Νικς μέσα στη Νέα Υόρκη. Αυτό το ματς και αν έχει ενδιαφέρον μετά...

15 Νοεμβρίου: Σίξερς - Λέικερς

Αν το match up του Φουλτζ με τον Τέιτουμ είχε μία φορά ενδιαφέρον, φανταστείτε το match up με τον Λόνζο Μπολ! Αυτή θα είναι η μεγάλη κόντρα των δύο πρώτων επιλογών στο draft του καλοκαιριού! Και να 'ταν μόνο αυτό; Ο Εμπίντ είχε ζητήσει από τον Μπεν Σίμονς να καρφώσει μέσα στη μούρη του Μπολ! Θα το κάνει;

22 Νοεμβρίου: Θάντερ - Ουόριορς

Άλλη μια επίσκεψη του Κέβιν Ντουράντ στην Οκλαχόμα. Άραγε το... μίσος έχει υποχωρήσει για τον σταρ του Γκόλντεν Στέιτ; Θα μπορούσε να είναι και αυτό το ματς μια πρόβα τελικών της Δύσης εάν αναλογιστεί κανείς το πόσο πολύ έχουν δυναμώσει οι Θάντερ με τον Πολ Τζορτζ.

13 Δεκεμβρίου: Πέισερς - Θάντερ

Μιας και λέμε για τον Πολ Τζορτζ, η 13η Δεκεμβρίου είναι μια μέρα που θα μάθουμε και τις αντιδράσεις του κόσμου στην Ιντιανάπολις για την αποχώρηση του άλλοτε ηγέτη των Πέισερς. Ο σταρ του ΝΒΑ επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο που «έφτιαξε» το όνομά του στο ΝΒΑ. Stay tuned!

14 Δεκεμβρίου: Ουόριορς - Λέικερς

Ο μπαμπάς Μπολ είχε δηλώσει πολλάκις ότι ο Λόνζο είναι πολύ... καλύτερος του Στεφ Κάρι. Στις 14 Δεκεμβρίου θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει. Χάνεται αυτό το ματς; Φυσικά και δεν χάνεται!

25 Δεκεμβρίου: Καβαλίερς - Ουόριορς

Μόνο και μόνο από τα ονόματα των ομάδων δεν χρειάζεται να πούμε κάτι το περισσότερο. Remake των τελικών και η αγωνία στο κατακόρυφο!

25 Δεκεμβρίου: Σέλτικς - Ουίζαρντς

Μαζί με τους Καβαλίερς, δύσκολα θα «σπάσει» η συγκεκριμένη τριάδα της Ανατολής! Αν μη τι άλλο το παιχνίδι μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα κλέψει την παράσταση, αφού δεν αποκλείεται να το δούμε και στον ημιτελικό (αν όχι στον τελικό) της Περιφέρειας.

15 Ιανουαρίου: Κλίπερς - Ρόκετς

Δύο εβδομάδες μετά την έλευση του 2018 ο Κρις Πολ θα κληθεί να περάσει τις πύλες του «Staples Center» για να αντιμετωπίσει τους Κλίπερς για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες. Δεν λέμε τίποτε άλλο. Απλά... περιμένουμε!

9 Φεβρουαρίου: Μπουλς - Τίμπεργουλβς

Το όνομα του Τζίμι Μπάτλερ ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες ώσπου ολοκληρώθηκε τελικά το trade με το οποίο κατέληξε στους Τίμπεργουλβς. Στο Σικάγο είχε αγαπηθεί πολύ. Άραγε ο σεβασμός και η εκτίμηση θα είναι ίδια όταν επιστρέψει ως αντίπαλος στην πόλη των ανέμων;

28 Μαρτίου: Τζαζ - Σέλτικς

Σε αντίθεση με άλλες επιστροφές τη σεζόν που έρχεται, οι Τζαζ δύσκολα θα στρώσουν το.... κόκκινο χαλί στον Γκόρντον Χέιγουορντ όταν επιστρέψει στη Γιούτα ως αντίπαλος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα περάσει μέρες... Ντουράντ στην Οκλαχόμα! Δεν είναι τυχαίο ότι τα social media είχαν πάρει... φωτιά από τα βίντεο που έδειχναν τους κατοίκους των Τζαζ να καίνε τις φανέλες του!

 

NBA Τελευταία Νέα