Είναι άδικο να κρατάς κακία στον Λοτζέσκι

Είναι άδικο να κρατάς κακία στον Λοτζέσκι
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει τη μετακίνηση του Ματ Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό και τονίζει πως στη συγκεκριμένη υπόθεση κανένας δεν κορόιδεψε κανέναν.

Ήθελα να περάσω την άδεια μου χωρίς να ανοίξω λάπτοπ, αλλά δεν τα κατάφερα. Από τη μία τα όσα διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Ματ Λοτζέσκι κι από την άλλη η «ψύχωση» με τη δουλειά δε μου το επέτρεψαν.

Μεταξύ μας τώρα αν δεν ήθελα να ανοίξω λάπτοπ δε θα το κουβαλούσα στις διακοπές, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Λοτζέσκι για όσα πρόσφερε τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν έγινε τυχαία ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Παικταράς. Οικογενειάρχης. Εκπληκτικός χαρακτήρας, ένιωθε ποιον σύλλογο εκπροσωπούσε και δεν πουλούσε οπαδιλίκι. Ακόμη και τα εισιτήρια διαρκείας που αγόραζε για να πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν το… πούλαγε. Το έκανε επειδή γούσταρε.

Στεναχωρήθηκα που θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να τον βρίζω για την επιλογή του.

Ο Ματ δεν κορόιδεψε τον Ολυμπιακό. Ούτε ο Ολυμπιακός κορόιδεψε τον Ματ.

Ξεκάθαρα δεν ήθελαν από την ομάδα να τον ανανεώσουν (ΜΟΝΟ εξαιτίας των συχνών τραυματισμών) και είναι απολύτως θεμιτό να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα πίστευε πως ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτόν και την οικογένειά του.

Ο Λοτζέσκι πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό και αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάμε.

Αν νομίζετε πως η συγκεκριμένη απόφαση ήταν εύκολη για εκείνον είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ο Αμερικανός γνώριζε το ενδιαφέρον από Εφές και Μακάμπι το οποίο για λόγους που δεν είναι της παρούσης, δεν προχώρησαν.

Πήγε η Μπαρτσελόνα, αλλά η υπόθεσή του εξαρτιόταν από τον Άνταμ Χάνγκα και ουσιαστικά… ξέμεινε με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχε άλλη επιλογή στην Euroleague.

Ζούμε σε μέρες άκρατου επαγγελματισμού και απλά ο Λοτζέσκι συμπεριφέρθηκε ως όφειλε.

Προσωπική μου άποψη είναι πως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του, καλά έκανε ο Λοτζέσκι και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Επαναλαμβάνω δεν κορόιδεψε κάποιον.

ΥΓ: Επανάληψη γεμάτη νόημα… Αν νομίζετε πως η συγκεκριμένη απόφαση ήταν εύκολη για εκείνον είστε βαθιά νυχτωμένοι.

ΥΓ 2: Η εικόνα μίας ομάδας φαίνεται και στα time out.

ΥΓ 3: Τον Οκτώβριο θα εμφανιστεί η πληρέστερη ομάδα μπάσκετ μετά τη Dream Team του 1992. Οι «Γκουρούδες» θα είναι ασταμάτητοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.