Ο λόγος που ο Ντουράντ έκανε μείωση στον... εαυτό του

Ο λόγος που ο Ντουράντ έκανε μείωση στον... εαυτό του

Gazzetta team
Ο λόγος που ο Ντουράντ έκανε μείωση στον... εαυτό του

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ εξήγησε τον λόγο που δέχτηκε να κάνει μείωση στα χρήματα που λαμβάνει από τους Ουόριορς ενώ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Πολ Τζορτζ από την Οκλαχόμα.

«Είμαι έξυπνος τύπος και θέλω να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε στην ομάδα κι έτσι σκέφτηκα να φροντίσω οι Ιγκουοντάλα, Λίβινγκστον και Κάρι να πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν κι αξίζουν. Όλοι έπαιρναν πολύ λιγότερα κι ήξερα πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να πάρουν όσα αξίζουν. Έτσι έκανα πίσω κι άφησα τα κομμάτια να μπουν μόνα τους στη θέση τους.

Πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Ήθελα να κρατήσω την ομάδα ενωμένη και σκέφτηκα πως κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη διοίκηση να τους κρατήσει όλους. Δικά μου λεφτά είναι, απόφασή μου είναι, ό,τι θέλω θα κάνω» εξήγησε στο «The Athletic» ο Ντουράντ, ο οποίος είπε «όχι» στα υπόλοιπα 34.6 εκατομμύρια δολάρια του προηγούμενου συμβολαίου ενώ άφησε και τα πιθανά 31 εκ. για τα 25 εκατομμύρια.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Αρσεναλ - Λέστερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Παράλληλα ο «KD» αναφέρθηκε στην Οκλαχόμα και την προσθήκη του Πολ Τζορτζ στην πρώην ομάδα του: «Έχουν τον Ουέστμπρουκ, τον Τζορτζ και τον Άνταμς για Big 3. Αν βοηθήσουν ο ένας τον άλλον θα ‘ναι τέλειο. Είμαι οπαδός του αθλήματος. Έτσι μπορώ να δω αν κάτι πρόκειται να δουλέψει ή όχι και νομίζω πως η τριπλέτα αυτή θα ‘ναι πάρα πολύ ταιριαστή. Δε θα ‘ναι ωραίο για εμάς και την υπόλοιπη λίγκα. Αλλά ως οπαδός του αθλήματος θα ‘ναι ωραίο να δω πώς θα τα πάνε».

 

NBA Τελευταία Νέα