Άκρως μειωμένο μπάτζετ για Δούκα και στόχος η παραμονή στην Α2! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Άκρως μειωμένο μπάτζετ για Δούκα και στόχος η παραμονή στην Α2! (pic)

bet365

Ο Δούκας βιώνει δύσκολες στιγμές, μετά την περιπέτεια του μεγάλου χρηματοδότη του, Γιάννη Ζερβού, και ο υποδιευθυντής των εκπαιδευτηρίων και μέλος της τριμελούς επιτροπής, Θοδωρής Γιατράς, έδωσε εξηγήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Μπάτζετ μειωμένο κατά 80-90%, νεανικό ρόστερ και στόχος η παραμονή στην Α2.

Αυτές είναι οι εξελίξεις στον Δούκα μετά την σύλληψη του μεγάλου επενδυτή του, Γιάννη Ζερβού, για χρέη στο Δημόσιο και για τις οποίες έκανε λόγο ο υποδιευθυντής των εκπαιδευτηρίων και μέλος της τριμελούς επιτροπής μπάσκετ, Θοδωρής Γιατράς, μέσω facebook.

«Επειδή λαμβάνω πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους, συναδέλφους, φίλους του ΑΣΕΔ, κτλ σχετικά με την ομάδα μπάσκετ του Δούκα, θα ήθελα να πω το εξής: Η σοβαρή δικαστική περιπετεια του μεγάλου χορηγού του μπασκετικού τμήματος του Συλλόγου μας που προέκυψε στις αρχές του μήνα, αφαιρεί από την ομάδα την οικονομική δύναμη που είχε τα τελευταία 2 χρόνια… Δυστυχώς, το 80-90% του budget δεν υπάρχει πια, με συνέπεια το μπασκετικό τμήμα να βιώνει μια “ανώμαλη προσγείωση”… Με τα νέα δεδομένα, ο ΑΣΕΔ θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το θαύμα παραμονής του στην Α2 με νεανικό ρόστερ, γεμάτο ταλέντο αλλά δίχως μεγάλη εμπειρία. Από την δική μου πλευρά, θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους αθλητές και προπονητές που αναγκαστικά λύθηκαν τα συμβόλαια τους και έμειναν ελεύθεροι ενώ αρχικά είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε μαζί… Είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη, την ζω για πρώτη φορά στα 15 χρόνια που βρίσκομαι στον Σύλλογο και πραγματικά δεν νιώθω άνετα… Απλά, ο ΑΣΕΔ δεν μπορεί να λειτουργήσει με budget που ξέρει από πριν ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και ποτέ δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο του “πληρώνω μέχρι τον Ιανουάριο και βλέπουμε…” . Τουλάχιστον, για αυτό είμαι ακόμη υπερήφανος… Δύσκολο να περνάς “φουρτούνα” μέσα στο καλοκαίρι… Καλό βράδυ σε όλους!», ήταν το μήνυμά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα