Μήτογλου: «Που... να μπει και ο Γιάννης!»

Μήτογλου: «Που... να μπει και ο Γιάννης!»

Μήτογλου: «Που... να μπει και ο Γιάννης!»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στο gazzetta.gr για το «βάπτισμα του πυρός» με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ υπογράμμισε ότι η «γαλανόλευκη» θα ανέβει επίπεδο με την ένταξη και του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

«Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι με περιμένει στα αποδυτήρια...» έλεγε ο Ντίνος (σ.σ. όπως τον φώναζαν και στο Wake Forest) Μήτογλου στο gazzetta.gr λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά η ερώτηση αφορούσε για το καθιερωμένο «μπουγέλο» ύστερα από το ντεμπούτο κάποιου παίκτη με την Εθνική ομάδα...

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Λίγο αργότερα ξεπρόβαλε από τα αποδυτήρια και με το χαμόγελο στα χείλη, μας είπε: «Εντάξει, το γλίτωσα!» Ο 21χρονος φόργουορντ πάτησε το πόδι του στο παρκέ του «Δ. Τόφαλος» στο 36:23 του αγώνα και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πρόλαβε να πετύχει 6 πόντους με 1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές και 2 ασίστ!

Μάλιστα μόλις ευστόχησε στο τρίποντο από την κορυφή, αμέσως σηκώθηκε όλος ο πάγκος της Εθνικής για να τον χειροκροτήσει, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! «Ήταν εκπληκτικό το πρώτο μου ματς με την Εθνική. Πήραμε μια πολύ καλή νίκη, αφού και η Μεγάλη Βρετανία έκανε καλή δουλειά. Όσο για το ντεμπούτο μου ήταν πολύ θερμό το χειροκρότημα που δέχτηκα, πολύ ευχάριστο και μακάρι να συνεχιστεί έτσι».

Μπορεί να ήταν το πρώτο του ματς με την Εθνική, αλλά περίμεναν σε... ουρές μικροί φίλοι του μπάσκετ προκειμένου να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο από τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού. Εκείνος με το χαμόγελο αμηχανίας δεν αρνήθηκε σε κανέναν, απολαμβάνοντας παράλληλα τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του.

«Είδατε τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα χωρίς τον Γιάννη. Είναι απίστευτο. Είμαστε πλήρεις, έχουμε παίκτες για κάθε θέση και πιστεύω όταν ενταχθεί και ο Γιάννης θα ανέβουμε και άλλο επίπεδο» συνέχισε ο 21χρονος παίκτης, ο οποίος εξήγησε επίσης ότι «όσο θα πλησιάζουμε στο Eurobasket το άγχος θα είναι μεγαλύτερο, ενώ θα ανεβαίνει και η ένταση εντός του παρκέ. Εμείς κοιτάζουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο. Να περνάμε καλά και εγώ προσωπικά ως μικρότερος να παίρνω πράγματα από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες μου».

Όσο για το «μπουγέλο» από τους παλιούς; Απλά σας λέμε ότι το γλίτωσε προς το... παρόν! Στο τουρνουά «Ακρόπολις» αναμένεται να «φάει» την «κρυάδα» αφού οι... παλαιότεροι, του έχουν ετοιμάσει μεγάλο χουνέρι. Τόσο σε εκείνον, όσο και στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών στην Πάτρα και περιμένει το δικό του... «μπουγέλο!»

 

Τελευταία Νέα