Αποφασίζει ο Πασκουάλ!

Αποφασίζει ο Πασκουάλ!

Γιώργος Κούβαρης
Αποφασίζει ο Πασκουάλ!

bet365

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό,α αφού δεν αποκλείεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχει «ξεκαθαρίσει» το τοπίο όσον αφορά τον παίκτη που θα «κλείσει» το «πράσινο» ρόστερ.

Ένα κομμάτι έμεινε ακόμα για να ολοκληρωθεί το παζλ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Μετά την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου το «πράσινο» ρόστερ ολοκληρώθηκε στο 90% και μένει μία και μόνο κίνηση για να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τους νταμπλούχους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι εκείνος που θα έχει τον τελευταίο λόγο όσον αφορά τον «εκλεκτό» για τις θέσεις στο «2» και στο «3» ο οποίος -ουσιαστικά- θα αποτελέσει τον αντι-Φελντέιν του Παναθηναϊκού.

Ο Ματ Τζάνινγκ μπορεί να μην ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του, αλλά όσο περνάει ο καιρός ολοένα και κερδίζει έδαφος η περίπτωσή του. Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί εμμέσως πλην σαφώς μέσα από τα social media για τη πεποίθησή του να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει ανάψει ακόμα το «πράσινο» φως.

Από την άλλη η περίπτωση του Ματ Λοτζέσκι μπορεί να υπήρχε στα υπ' όψιν ωστόσο -και σε αντίθεση με τον Τζάνινγκ- έχει ατονήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με τους ουκ ολίγους τραυματισμούς του και το γεγονός ότι και εκείνος έχει δώσει προτεραιότητα στην Μπαρτσελόνα. Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ξένος (χωρίς να αποκλείεται φυσικά και το ενδεχόμενο της έκπληξης με όνομα το οποίο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας!) θα χρησιμοποιείται μόνο για τα ματς της EuroLeague, μιας και έχει ολοκληρωθεί ο αριθμός των ξένων παικτών.

Βέβαια από τον Δεκέμβριο και μετά ο Τζέιμς Γκιστ θα μπορεί να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, γεγονός που θα λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια του Πασκουάλ στην περίπτωση που καταλήξει τελικά σε ξένο παίκτη.

Φυσικά υπάρχει ακόμα ανοικτή και η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου. Ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Καταλανός τεχνικός από τη συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα, αν και εκείνος θα χρησιμοποιείται περισσότερο στο «3» και στο «4» και καθόλου στο «2». Όμως το γεγονός ότι είναι Έλληνας και θα μπορεί να μπει αμέσως στην ομάδα δίχως να χρειάζονται... διπλά ρόστερ, αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ.

Το σίγουρο είναι ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα