Μετράει αντίστροφα για την επίστροφη του ο Τόμας

Μετράει αντίστροφα για την επίστροφη του ο Τόμας

Νίκος Καρφής
Μετράει αντίστροφα για την επίστροφη του ο Τόμας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο τραυματισμός στο ισχίο κράτησε εκτός δράσης τον Αϊζάια Τόμας, όμως ο ηγέτης των Σέλτικς βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ.

Οι Σέλτικς... πληγώθηκαν την περσινή σεζόν από τον τραυματισμό του Αϊζάια Τόμας στο ισχίο, όμως πλέον ο θαυματουργός κοντός των Σέλτικς είναι πολύ καλύτερα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

«Το ισχίο μου είναι καλύτερα. Βρίσκεται σε καλό σημείο η ανάρρωση μου. Είναι μια αργή διαδικασία ανάρρωσης, όμως νιώθω συνεχώς καλύτερα. Ήθελα να μείνω έξω για να ξεκουραστώ για να είμαι πιο δυνατός τη νέα σεζόν. Θα είμαι έτοιμος στο 100% όσο πιο σύντομα γίνεται», δήλωσε ο ηγέτης των Κελτών σε Μέσο της Βοστώνης.

Μένει να δούμε αν ο Τόμας μπορεί να ξεπεράσει τις φοβερές επιδόσεις του την περασμένη σεζόν, στην οποία έπαιξε στο All Star Game του ΝΒΑ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.