Βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας ο Μπίκοφ!

Βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας ο Μπίκοφ!

Νίκος Καρφής
Βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας ο Μπίκοφ!

bet365

O Σεργκέι Μπίκοφ μένει στο μπάσκετ μετά το τέλος της καριέρας του και πλέον θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική Ρωσίας.

Βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας θα είναι πλέον ο Σεργκέι Μπίκοφ, αποφασίζοντας έτσι να συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ μετά το τέλος της καριέρας του

Ο 34χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, κάτι που έδειξε με το ντεμπούτο του σε αυτόν τον νέο του ρόλο στο φιλικό με τη Φινλανδία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«Όλοι με υποστήριξαν, κατάλαβαν πως είναι ένας νέος ρόλος για εμένα. Ήταν ενδιαφέρον που παρακολούθησα το ματς από τον πάγκο. Ως παίκτης πάντα σκέφτεσαι τι γίνεται στο παρκέ, τώρα πρέπει να σκέφτεσαι για όλους τους παίκτες. Ετοιμαζόμουν εδώ και καιρό. Είχα την τύχη να συνεργαστώ στην καριέρα μου με πολύ καλούς προπονητές. Η απόφασή μου ήρθε ύστερα από σκέψη, δεν ήταν αυθόρμητη. Είναι νωρίς ακόμα για να… σκοτώσω τον παίκτη που υπάρχει μέσα μου, χρειάζεται χρόνος, δεν είναι απλή διαδικασία η μετάβαση», τόνισε σε δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα.

Το 2007 ήταν μέλος της Ρωσίας, η οποία πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

 

Τελευταία Νέα