Πήρε 60.000 δολάρια το Ρέθυμνο κι έδωσε τον Φιτζπάτρικ

Πήρε 60.000 δολάρια το Ρέθυμνο κι έδωσε τον Φιτζπάτρικ

bet365

Ο Τοαρλίν Φιτζπάτρικ θα συνεχίσει στην ιαπωνική Ακίτα Χάπινετς και έβαλε 60.000 δολάρια στο ταμείο του.

Στην Ιαπωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, με το Ρέθυμνο να ανακοινώνει την πώλησή του στους Ακίτα Νόρδερν Χάπινετς.

Ο 27άχρονος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στους Κρητικούς παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, καθώς επήλθε συμφωνία με την ιαπωνική ομάδα Akita Northern Happinets για την πώλησή του.

Ο «Φιτζ» ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας την περσινή χρονιά, προσφέροντας τα μέγιστα για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην Basket League. Το συμβόλαιο του είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2018, αλλά οι φετινές του επιδόσεις είχαν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών και η Akita Northern Happinets, η οποία ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις τόσο της ομάδας μας, όσο και του ίδιου του παίκτη, με αποτέλεσμα την πώληση του. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα