Θέμα στην Ισπανία το πρωτάθλημα της ΑΕΚ! (pic)

Θέμα στην Ισπανία το πρωτάθλημα της ΑΕΚ! (pic)

Θέμα στην Ισπανία το πρωτάθλημα της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Το τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ και η ανατροπή της σειράς με τον Ολυμπιακό έγινε θέμα στο ισπανικό περιοδικό Skyhook.

Γιουρόπα Λιγκ, Παναθηναϊκός – Γκαμπάλα, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς τι ήταν εκείνο που έδωσε στην ΑΕΚ τη δύναμη να συνεχίσει και να επιστρέψει από το 0-2. Μια… ζωή, για την ακρίβεια 32 ολόκληρα χρόνια, περίμενε η «Ένωση» τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της 5ης Μαΐου 2002. Σείστηκε το ΟΑΚΑ από το «Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» όταν ο Νίκος Χατζής έκανε το 75-68 στα 43.3" για τη λήξη του πέμπτου τελικού και ξέρανε τον Ολυμπιακό!

Οι 11.000 φίλοι της «Ένωσης» γιόρτασαν τη δική τους Ανάσταση, ανάβοντας κεριά στις εξέδρες του κλειστού, την ώρα που ο Ντράγκαν Σάκοτα αγκάλιαζε τον Φώτη Κατσικάρη κι εν συνεχεία έσφιξε ανακουφισμένος τις γροθιές του! Είχε σπουδαία ομάδα, άλλωστε, εκείνη η ΑΕΚ με τον Τζέι Αρ Χόλντεν σε μια καταπληκτική χρονιά κι ακόμη τους Χατζή, Κακιούζη, Ντικούδη, Ζήση, Κικίλια, Ταπούτο, Παντελιάδη, Τσιάρα, τον Άντριου Μπετς, τον Τζιμ Μπιλμπά, τον Κρις Καρ και τους νεαρούς Μπουρούση - Άντιτς, συνήθως εκτός δωδεκάδας.

Το ισπανικό περιοδικό Skyhook παρουσίασε την ιστορία εκείνης της χρονιάς με το μεγάλο comeback της ΑΕΚ απέναντι στους Πειραιώτες και το gazzetta.gr παρουσιάζει μέρος του αφιερώματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα