Αμφίβολος στο Eurobasket λόγω Μπουλς ο Μίροτιτς (pic)

Αμφίβολος στο Eurobasket λόγω Μπουλς ο Μίροτιτς (pic)

Αμφίβολος στο Eurobasket λόγω Μπουλς ο Μίροτιτς (pic)

bet365

Ο Νίκολα Μίροτιτς συμπεριλήφθηκε, μεν, στην προεπιλογή της Ισπανίας όμως η κατάσταση περιπλέκεται αφού δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο στους Μπουλς.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ των Μπουλς είναι restricted free agent όμως δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο (σ.σ. το Σικάγο μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση) και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιβηρική, ενδεχομένως να απουσιάσει από το Eurobasket προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον του.

Μάλιστα ο Μίροτιτς είναι ο μοναδικός παίκτης στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας που δεν έχει έλθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα ενόψει της νέας σεζόν έπειτα και από την ανανέωση του συμβολαίου του Πάου Γκασόλ με τους Σπερς και τη συμφωνία του Σέρχιο Ροντρίγκεθ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε περίπτωση που ο Μίροτιτς αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, η λίστα του Σκαριόλο θα μειωθεί στους 16 παίκτες ενώ οι Οριόλα, Σέμπας Σάιθ και Ντιόπ είναι οι διαθέσιμοι αντικαταστάτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα