Μίσσας: «Η επιτυχία μας θα είναι ένα μετάλλιο» (vids)

Μίσσας: «Η επιτυχία μας θα είναι ένα μετάλλιο» (vids)

bet365

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Ανδρών και τόνισε πως επιτυχία της ομάδας θα είναι να μπει στα μετάλλια. Τι είπε για το αν η «επίσημη αγαπημένη» θα στηριχθεί γύρω από τον Αντετοκούνμπο.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έργο που έχει μπροστά του με την Εθνική Ανδρών εμφανίστηκε ο Κώστας Μίσσας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής υποστήριξε πως πάνω από όλα προέχει η υγεία και επιτυχία αυτής της ομάδας θα είναι αν μπει στα μετάλλια.

Ακόμη, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το αν θα στηριχθεί η ομάδα γύρω του.

Αναλυτικά είπε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Ξεκινάμε την προετοιμασία με 14 παιδιά και με τον Νικ Καλάθη που θα έρθει, θα γίνουμε 15. Είναι όλα παιδιά που θέλουν και μπορούν να παίξουν στην Εθνική και μπορούν να υποστηρίξουν έναν διαφορετικό στόχο σε σχέση με τους συλλόγους του. Θέλουμε στο ξεκίνημα να είμαστε υγιείς. Αυτό είναι το βασικό. Από αύριο πρέπει να γίνουμε ομάδα. Μιλάμε για αθλητές υψηλού επιπέδου που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία. Είναι παιδιά όλα τους, με εμπειρίες και πολλά παιχνίδια. Θα πάμε βήμα-βήμα, αλλά πάνω απ’ όλα εμείς θέλουμε και έχουμε βασικό στόχο να πάμε για μετάλλιο και αυτή θα είναι η επιτυχία μας».

Για το τους στόχους: «Πρέπει να πάμε βήμα - βήμα, να έχουμε μικρούς στόχους αρχικά και στη συνέχεια να βλέπουμε το επόμενο κομμάτι. Πρέπει να υπάρχει πλάνο και να πορευτούμε με βάση αυτό. Στόχος είναι μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά, να δημιουργήσουμε το στυλ που θέλουμε να φτιάξουμε. Όλα τα παιδιά έχουν αποδείξει στην πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια τι μπορούν να πετύχουν. Το ελληνικό μπάσκετ, έχει παρελθόν, παρόν, και μέλλον. Έχουμε θέληση, έχουμε πάθος, έχουμε όραμα και αυτό πάμε να δείξουμε. Η ομάδα αυτή έχει προσδοκίες και υποστηρίζεται από τους Έλληνες. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας: «Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης μέσα στο γενικότερο σύνολο της ομάδας. Η λογική μας έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού. Θεωρώ ότι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας είναι ότι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και μετά να περνάμε στην επίθεση. Στόχος είναι ο συνδυασμός δύο πραγμάτων για να πετύχουμε και να εκμεταλλευτούμε το σύνολο του ρόστερ μας. Έχουμε παιδιά με προσόντα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι εδάφους και όχι αέρα. Θέλουμε να αποκτήσουμε στυλ και να το εκφράσουμε μέσα στο παρκέ. Ο Γιάννης είναι απόλυτα χρήσιμος, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το ιδανικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζω και είμαι εδώ με ένα σύνολο παιδιών με ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα