Ήθελε την φανέλα του Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς, αλλά...

Ήθελε την φανέλα του Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς, αλλά...

Ήθελε την φανέλα του Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς, αλλά...

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον αριθμό 13, αλλά το εν λόγω νούμερο είναι «πιασμένο» στους Κινγκς από τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ο λόγος για να δεθεί ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς με το Νο. 13.

Ο Σέρβος γκαρντ, που θα αγωνίζεται με την φανέλα των Κινγκς από την νέα σεζόν, αποκάλυψε σε συνέντευξη στο «sportklub.rs» πως αρχικά πήρε αυτόν τον αριθμό κατά τύχη, αλλά μετά το είδε με άλλο... μάτι, όταν ο «Black Mamba» επελέγη στο Νο. 13 από τους Χόρνετς.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν θα έχει την ευκαιρία να φορέσει το εν λόγω νούμερο, καθώς είναι «πιασμένο» από τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε και την αστεία συζήτηση που είχε με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς: «Κάναμε αστεία με αυτό. Φόρεσα το 13 κατά τύχη στην πρώτη μου ομάδα και μετά ήταν κι ελεύθερος στην Παρτίζαν και την Φενέρ. Στην συνέχεια είδα ότι ο Κόμπι επελέγη στο Νο. 13 στο draft και το συνδύασα έτσι, όμως, το νούμερο αυτό δεν είναι ελεύθερο στους Κινγκς και ο Πέτζα μού ανέφερε έναν… κρυφό κανόνα, όπου ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει σε κάποιον άλλον κάτι ακριβό με αντάλλαγμα τον αριθμό. Ο Παπαγιάννης φορά το 13 και βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα, οπότε θα ένιωθα ανόητος να πάρω το νούμερό του ή να δώσω χρήματα για κάτι τέτοιο. Ούτε θα έπαιρνα χρήματα αντίστοιχα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα