ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το αστείρευτο ταλέντο και πάθος των Νέων οφελεί το άθλημα»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το αστείρευτο ταλέντο και πάθος των Νέων οφελεί το άθλημα»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το αστείρευτο ταλέντο και πάθος των Νέων οφελεί το άθλημα»

bet365

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για την κατάκτηση του Eurobasket U20 εξέφρασε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Φιν Χαρπς - Ντέρι με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Η Εθνική Νέων ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και η ΑΕΚ συνεχάρη όλη την αποστολή, με ιδιαίτερη περηφάνια για την παρουσία του Διονύση Σκουλίδα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να κρατά ψηλά τη σημαία.

Η ΑΕΚ Β.C. συγχαίρει τους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής U20 για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής και τους εύχεται η αναμμένη φλόγα, που πυρπολεί τις ψυχές τους να τους καθοδηγεί και τα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Είναι στο χέρι, όμως, των συλλόγων να ανοίξουν δρόμους ώστε να αναδειχθεί το αστείρευτο ταλέντο τους και να διοχετευθεί το πάθος τους προς όφελος του αθλήματος, που ανεξάρτητα από την κοινωνική και οικονομική εθνική συγκυρία μας κάνουν διαχρονικά υπερήφανους.

Η ΑΕΚ B.C. έχοντας παίκτες σε όλες παραγωγικές εθνικές ομάδες, όλων των ηλικιών, έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 3 χρόνια, ότι στηρίζει τους νέους και ότι κτίζει το δικό της μέλλον με βάση αυτό το υλικό. Σ’ αυτή την περίπτωση, με σύνεση, στόχευση και υπομονή η επιτυχία είναι διασφαλισμένη.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί ξεχωριστά τον Διονύση Σκουλίδα, στον οποίο εύχεται το χρυσό μετάλλιο και η δόξα του Πρωταθλητή Ευρώπης (2017) να συναποτελέσουν "φάρο" της δικής του μπασκετικής διαδρομής.

Θερμά συγχαρητήρια…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα