Πήρε Αποστολίδη ο Απόλλων Πάτρας

Gazzetta team
Πήρε Αποστολίδη ο Απόλλων Πάτρας

bet365

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Αποστολίδη προχώρησε ο Απόλλων Πάτρας.

Στην Πάτρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αποστολίδης, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον αθλητή Γιώργο Αποστολίδη. Ο Γ. Αποστολίδης (22/06/1984) έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στη θέση guard. Διακρίνεται για την οργανωτική ικανότητα στο παιχνίδι του.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ομάδων: Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ολύμπιας Λάρισας, Πανελλήνιου Γ.Σ., Α.Ε. Λάρισας, Α.Σ. Τρικάλων 2000, Ηλυσιακού Α.Ο., Παναθηναϊκού, Δόξας Λευκάδας, Χολαργού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων (χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2002, χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 2003 στη Θεσσαλονίκη) και την Εθνική Νέων Ανδρών (αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων Ανδρών του 2005 στην Αργεντινή).

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας καλωσορίζει τον Γιώργο Αποστολίδη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα