Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ!

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ!

Γιώργος Κούβαρης
Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ!

bet365

Όπως ενημέρωσε ο Ζακ Όγκαστ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να συνεχίσει στο ΝΒΑ και θα αγωνιστεί κανονικά με τα «πράσινα» την επόμενη σεζόν!

To ένα από τα δύο ζητήματα που «έκαιγαν» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκό αφορούσε την παραμονή του Ζακ Όγκαστ στις τάξεις της ομάδας και ο κίνδυνος που υπήρχε από το ΝΒΑ!

Τελικά ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ/σέντερ είπε «όχι» στο μη εγγυημένο συμβόλαιο που είχε από το ΝΒΑ και ενημέρωσε τους ανθρώπους των «πρασίνων» ότι θα αγωνιστεί κανονικά στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων η διοίκηση της ομάδας προχώρησε και σε αύξηση των αποδοχών του κατά 75.000 δολάρια.

Όπερ και σημαίνει ότι θα λάβει 500.000 δολάρια αντί 425.000 δολαρίων που όριζε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει σε πρώτη φάση με τους νταμπλούχους.

Την είδηση για το γεγονός ότι ο Όγκαστ δεν έβρισκε το συμβόλαιο που ήθελε στο ΝΒΑ και ότι συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί κανονικά στον Παναθηναϊκό, είχε γράψει το gazzetta.gr κατόπιν συνομιλίας που είχε με αρμόδιο ρεπότερ των Μαϊάμι Χιτ στη Φλόριντα.

Από τη στιγμή που είχε αίσιο τέλος το θέμα του Ζακ Όγκαστ, ο Τσαβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του γλίτωσαν το... μπέρδεμα, αφού ο παίκτης δεν θα έχει θέση ξένου στην ομάδα. Σε περίπτωση που τα πράγματα είχαν άσχημη τροπή, όλος ο σχεδιασμός θα ερχόταν πάνω-κάτω.

Πλέον στις τάξεις της ομάδας στρέφουν ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον τους στον Κρις Σίνγκλετον, για τον οποίο όσο περνούν οι ώρες άλλο τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες παραμονής του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα