«Το πιο τέλειο κορμί στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο» (pic)

«Το πιο τέλειο κορμί στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο» (pic)

Gazzetta team
«Το πιο τέλειο κορμί στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο» (pic)

bet365

Η ισπανική εφημερίδα MARCA αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το κορμί του, γράφοντας ότι διαθέτει το καλύτερο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του πρωταθλήματος!

Γιουρόπα Λιγκ, Γκόριτσα – Πανιώνιος ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Με αφορμή την ανάρτηση των Μιλγουόκι Μπακς για τις προπονήσεις του Γιάννη με τον αδερφό του Θανάση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, η Marca έκανε ειδική αναφορά στο σώμα του σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σπαταλάει τον χρόνο και όπως φάνηκε σε φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Μπακς, το σώμα του είναι ακόμα καλύτερο από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν στο ΝΒΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο έκανε λόγο για «τη νέα μεταμόρφωση στο σώμα του Αντετοκούνμπο».

Και κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον αδερφό του Θανάση στο Μιλγουόκι και προπονούνται μαζί ενώ φαίνεται ότι οι μύες του έχουν αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Ο Γιάννης δεν είναι ο παίκτης που βάζει όρια στη βελτίωσή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα